Skale Web

creare site

Dupa ce criterii iti alegi agentia de web design?

18 martie 2020

Daca ai nevoie de un site nou sau doresti sa modifici site-ul actual, cel mai probabil ai nevoie de serviciile unei agentii de web design. Compania pe care o alegi va fi responsabila de proiectarea si dezvoltarea site-ului tau. Aspectul si functionalitatea site-ului tau sunt foarte importante, deoarece clientii isi vor forma o parere despre afacerea ta atunci cand iti acceseaza site-ul. Asadar, atunci cand alegi o agentie de web design trebuie sa te asiguri ca vei beneficia de cele mai bune servicii pentru succesul afacerii tale. Dar, cum alegi o agentie de web design? Mai jos vei primi cateva sfaturi care te pot ajuta sa iei decizia potrivita.

Alcatuieste o lista cu nevoile si obiectivele site-ului

Inainte de a incepe sa cauti o agentie de creare site-uri web, trebuie sa-ti faci o idee despre ce functii doresti sa aiba site-ul tau. La urma urmei, site-ul tau este un instrument de afaceri si de marketing – nu doar un design frumos. Iata cateva exemple de functii de care site-ul web ar putea avea nevoie:

  • Navigare usoara, continut optimizat pentru motoarele de cautare si pagini optimizate pentru conversie;
  • Comert electronic functional;
  • Formulare online securizate;
  • Un certificat SSL si protocol HTTP;

Site-ul tau este o extensie a afacerii tale si ar trebui sa te ajute sa-ti atingi obiectivele – indiferent care sunt acestea. Daca ai o lista cu obiectivele si nevoile site-ului, poti ajuta agentia de web desing sa se asigure ca site-ul tau este personalizat conform cerintelor.

Alte informatii de luat in considerare inainte de a contacta orice agentie sunt bugetul si termenul limita. In timp ce este posibil sa nu stii cat va costa proiectarea site-ului tau, un buget aproximativ te va ajuta sa obtii oferte de design web care sa fie realiste si care sa se incadreze in gama ta de pret. Termenul limita este important deoarece multe companii au proiecte in derulare si este posibil ca site-ul tau sa nu fie gata atunci cand iti doresti.

De asemenea, ar fi bine sa alegi o companie de web design care ofera si servicii SEO. Ai mai multe avantaje daca agentia cu care colaborezi are un departament de marketing separat care ramane la curent cu ultimele modificari ale algoritmului, tendintele SEO si tacticile de marketing.

Verifica portofoliul de clienti al agentiei de web design

Fiecare agentie de design web cu o anumita vechime pe piata, are clienti anteriori. Daca doresti sa stii la ce sa te astepti de la o anumita agentie, verifica site-urile clientilor care au colaborat cu agentia respectiva. Atunci cand verifici alte site-uri create de o agentie de web design, nu te uita doar la aspect ci tine cont si de simplitatea in utilizare si functionalitate.

Citeste marturii si recenzii online

Pe langa portofoliu, citeste marturiile si recenziile online ale agentiilor de web design pe care le iei in considerare pentru noul tau proiect. Recenziile sunt o modalitate buna de a vedea cat de multumiti sunt clientii de rezultate, de interactiunea cu agentia si de anumiti angajati care s-au ocupat de proiect.

Categorii:
IT & C · Promovat

Comentariile sunt închise.