Skale Web

inchirieri auto

Cum îți alegi firma de rent-a-car potrivită nevoilor tale?

10 martie 2020

Ți-ai rezervat biletul de avion către casă, ți-ai planificat vacanța, mai rămâne o singură problemă de rezolvat. Cum ajungi de la aeroport acasă? Poți să apelezi la o rudă sau un prieten care să vină să te ia de la aeroport, dar nu ai de unde să știi niciodată dacă ei vor fi sau nu disponibili pentru tine. Cea mai comodă și simplă variantă în astfel de situații este închirierea unei mașini de la o firmă de rent-a-car. Și atunci se pune întrebarea..Cum alegi cea mai potrivită firmă de închirieri auto care se potrivește cel mai bine nevoilor tale? Am pregătit o listă cu cele mai importante criterii pe care trebuie să le ai în vedere pentru acest moment:

  1. Experiența în domeniu

Experiența este importantă în orice domeniu de prestări servicii, însă, ea este esențială în momentul în care vorbim de mașini de închiriat. Gândește-te la faptul că în momentul în care cobori din avion, singurul tău mijloc de transport către casă sau către vacanța de vis este acea mașină închiriată. Dacă ea nu corespunde criteriilor tale sau dacă firma nu a fost atât de atentă la nevoile tale, s-ar putea ca acel concediu să nu mai fie atât de plăcut. Așa că, înainte de a închiria o mașină, verifică experiența clienților cu acea firmă, citește păreri, recenzii și formează-ți propria opinie. Cu cât firma are mai mulți ani de experiență, cu atât serviciile sunt mai calitative.

  • Prețul

Prețul este un criteriu important de care ar trebui să ții seama atunci când închiriezi o mașină. Prețurile diferă de la o firmă de rent-a-car la alta, dar și pachetul de servicii oferit diferă. Înainte de a te bucura că beneficiezi de un preț mic, uită-te să vezi ce servicii sunt incluse în acel preț. S-ar putea să te lași purtat de val de un preț mic în momentul rezervării, iar în momentul preluării mașinii să fii pus în situația în care trebuie să plătești extra pentru anumite servicii și să ajungi astfel la un preț mult mai mare. Compară prețurile, dar și pachetul de servicii pe care îl obții în închirierea acelei mașini. Important este să descoperi cel mai bun preț în raport cu calitatea.

  • Varietatea parcului auto

Majoritatea firmelor de rent-a-car care se respectă au un parc auto numeros, cu modele numeroase de mașini, astfel încât să ai de unde alege o mașină care să ți se potrivească perfect nevoilor. Poți opta pentru un autoturism economic, care nu consumă mult, sau din contră, pentru unul din clasa de lux. În momentul în care vrei să rezervi o anumită mașină, verifică varietatea parcului auto și alege acea firmă de închirieri care îți oferă mai multe opțiuni.

  • Asistența tehnică și suportul telefonic

Un alt aspect important de care ar trebui să ții cont este programul. Alege acea firmă care îți oferă asistență tehnică și suport tehnic non stop 24/7, astfel încât orice problemă ai avea, să poată fi rezolvată într-un timp cât mai scurt. Adesea ne gândim că nouă nu ni se poate întâmpla nimic rău, dar cel mai bine să fim pregătiți pentru orice situație neprevăzută.

Acestea sunt doar câteva dintre criteriile pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când îți alegi firma de închirieri auto.

Categorii:
Auto · Business · Promovat · Turism

Comentariile sunt închise.