Skale Web

online shopping

Sfaturi cum sa te simti bine in pielea ta

16 martie 2020

Daca am putea gasi un mod diferit de a face fata acestor temeri si anxietati, nu am mai avea nevoie lucruri. Ne-am putea opri inainte de a cumpara ceva de frica sau doar ca sa ne faca sa ne simtim bine pe moment, si poate am decide sa nu mai cumparam lucrul respectiv. De cele mai mute ori nu cumparam lucruri pentru ca avem nevoie, ci pentru ca ne plac, pentru ca ne bucuram de ele si de senzatia pe care ne-o ofera. Am putea in cele din urma scapa de o mare parte din lucrurile pe care le avem, care zac fara rost in jurul nostru ocupand spatiu si energie mentala. Am putea obtine mai mult spatiu si am putea trai o viata mai minimalista..

Deci, prin ce modalitate putem face fata acestor temeri?

Incearca acest lucru:

In primul trebuie sa recunosti ca ai temeri. Recunoaste ca esti motivat de temeri. Vei observa ca exista anxietate, grija pentru nesiguranta, si dorinta de comfort.

Ramai cu frica. Tendinta noastra este de a fugi de frica, si cautam alinare prin cumpararea de lucruri, mancam mai mult ca sa ne simtim mai bine, sau cautam activitati relaxante. Fugind de frica este ceea ce cauzeaza multe dintre problemele noastre. Trebuie sa ne confruntam cu frica. Trebuie sa gasim curajul de a merge in locuri de care ne este frica.

Zambeste fricii. Confruntat-ti temerile si zambeste. Frica este doar un copil speriat care este captiv in tine. Este perfect in regula, perfect natural, sa avem temeri in noi. Accepta frica din tine, zambeste, si vei vedea ca puterea ei scade.

Dezvolta o atitudine prietenoasa. Fii deschis si curios cu temerile tale, vezi care sunt calitatile fricii pe care o ai. Poate ceva bun iese din asta. O data ce inveti sa te simti bine in pielea ta, chiar si cu frica pe care o ai, vei incepe sa crezi ca esti bine, ca teama va disparea incet, si mintea ta se va elibera.

Categorii:
Lifestyle · Promovat

Comentariile sunt închise.